Szefowie wielkich browarów o HoReCa. "Nie wróciliśmy do stanu sprzed pandemii"

Powrót do aktualności

2024-06-12 09:54:00

Piwo po jedzeniu jest najczęstszym wyborem w restauracjach, zwłaszcza w sezonie ogródkowym w wiosenne i letnie miesiące. O piwie w sektorze HoReCa rozmawiamy z prezesami trzech największych browarów w Polsce: Kompanii Piwowarskiej, Grupy Żywiec i Carlsberg Polska.

Przejdź do pełnego artykułu
Źródło: Piwo i browary - produkcja i rynek piw: lagery, shandy, piwa ciemne - Portal Spożywczy
Udostępnij

Katalog piw, eventy piwne, aktualności z branży piwowarskiej.

Weryfikacja wieku

Strona jest przeznaczona wyłącznie dla osób pełnoletnich. Jeśli masz poniżej 18 lat - opuść portal.

Tak, mam 18 lat

lub

Jestem niepełnoletni Postępuj odpowiedzialnie.